tisdag 20 december 2011

Tomtarna är kul!

Även fast Wille fortfarande hostar (som han har gjort i snart 3 veckor nu) så är det full fart hela tiden. dock har nätterna fått lite hackad sömn och Wille har kommit in till oss och sovit vilket egentligen inte är bra för någon part. Men vad gör man när kl är 02 och ögonen går i kors på en?! Jag orkar helt enkelt inte ta fajten och söva honom i sin säng då. På dagarna går det bra faktiskt. Full fart som sagt! Just nu är granen VÄLDIGT intressant och Wille leker mycket med tomtarna som står och vaktar vår fina gran. Han kramar och pussar på dom och drar med dom på äventyr runt om i lägenheten. Så söt! Man kan ju inte låta bli och le! Han är ju så go!

         Tittar lite oskyldigt...          ...efter en stunds lek med tomtarna


I söndags var vi och köpte en ny bilstol till Wille. Han börjar växa ur sin babysitter. Har fungerat jättebra fram till det att han ska sitta med overallen i den. Då är det trångt! Erik satte in nya stolen igår och när vi åkte och veckohandla igår så fick Wille alltså sitta i sin nya fina stol! Han satt som en kung och jag slapp klämma fingrarna när jag skulle sätta fast honom. Har lyckats göra det otaliga gånger den senaste månaden för att det har varit trångt att komma åt. Men nu är det bara toppen! Skönt!

Nöjd kille i nya bilstolen! =)



Idag var vi till husläkarmottagningen med Wille för att kolla upp hans hosta men allt var ok. Vi fick lite luftrörsvidgande medicin som han ska ta till natten för att kunna sova bättre. Vi får väl se om det hjälper nåt. Håller tummarna!

Nu är det bara 3 dagar kvar för Erik att jobba. Sen ska han vara hemma i ett halvår med Wille. Vi blir hemma i två veckor tillsammans innan det är dags för mig att börja jobba så det ska bli mysigt!

Dags för mellis!

Kram

1 kommentar: