söndag 4 december 2011

ÄNTLIGEN!!!

Att det ska vara så förbannat svårt att fixa internet på en till dator i vårt hem. Vi har ända sen vi flyttade in i vår lägenhet (maj 2010) haft trådlöst bredband men inte kunnat koppla in det på min dator. Varför har vi ingen som helst aning om. Vi tror ju i alla fall att vi har försökt med allt. Men så igår satte sig Erik och kollade lite på min dator och försökte lösa problemet. Helt plötsligt efter 1,5h klickande så funkade det. Vad vi gjorde annorlunda den här gången mot de andra otaliga gånger vi har försökt har vi ingen aning om. Men det är såååå skönt att ha tillbaka sin egen dator i alla fall! Den är lite nyare än Eriks gamla och har mycket mer minnne. Vi hade annars gått och köpt en ny dator eftersom vi behöver mer utrymme men nu kanske vi inte behöver göra det så det känns ju skönt att slippa lägga ut dom slantarna!

Igår var det en hektisk dag! Först var det babysim på förmiddagen. Wille var väldigt ointresserad och verkade inte vilja göra nåt. Vi försökte locka med saker men nej, han hade helt enkelt ingen lust alls. men det är kanske inte så konstigt eftersom vi har gått på det här simmet i lite drygt 3 månader nu och jag tycker inte att det händer så mycket. Nu först har han fått dyka. Fast de sa redan i första kursen i september att han var redo för dyk. Det känns som de bara vill mjölka pengar från en ibland så nu har jag satt lite press på dom att det måste hända lite nya saker! Så nu har Wille i alla fall fått dyka två gånger och första gången fick han världens kallsup så då blev han lite rädd och ledsen men igår gick det bättre. Siminstruktören sa då att Wille skulle få simma under vattnet nästa gång. Så vi hoppas att det blir lite roligare nu om det händer lite nytt.

Efter babysimet så var det bara hem och göra oss i ordning för då skulle vi iväg och fira min fina mamma som fyllde år. Det bjöds på afternoon tea med scones, marmelad och 4 olika sorters snittsmörgåsar, fikabröd och kaffe och te. Mumsigt värre! Jag blev såååå mätt! Wille sov en lång stund efter simmet men när han vakna var det full fart och lek med kusinerna. Moster var så nyfiken på och se när han gick nu och Wille visade stolt upp vad han lärt sig!Wille verkligen ÄLSKAR sina kusiner! Det bara lyser i ögonen på Wille när han träffar dom! Kanske inte är så konstigt eftersom Oskar och Melker leker så fint och snällt med honom och ger honom ALL uppmärksamhet! =)

Lite senare på eftermiddagen var det äntligen dags för julkörskampen. Vi sjöng 6 sånger och det var faktiskt ganska många som tittade på oss. Wille satt i mormors famn med hörselkåpor på sig. Han var ju så söt, lillplutten! Det var riktigt kul och det gick bra för oss. Tävlingsbidraget svängde och jag tror vi förmedlade sångglädje också så nu får vi bara hålla tummarna att många röstar på oss så att vi vinner! Skulle vara grymt kul!

Efter julkörskampen så åkte vi till en nyöppnad restaurang i gamla uppsala och åt middag med Eriks föräldrar. Jag var fortfarande ganska mätt sen vi var hos mina föräldrar men jag åt några sushibitar, det var lagom. Wille visade även farmor och farfar att han lärt sig ta några steg. Han är så söt när han trippar fram med armarna i luften. Han ser sååå lycklig ut! Underbart!

Sen var det bara hem och slappa i soffan! Vilken dag! Intensiv men rolig! Idag blir det firande av systers man som fyller 38 år och sen ikväll är vi bjudna på adventsfika hos en av Eriks kompisar. Blir nog en toppendag det här med!

Kram

1 kommentar:

  1. Oskar och Melker älskar sin kusin också!
    Längtar till ni kommer i eftermiddag.

    SvaraRadera