söndag 4 september 2011

Det går framåt...

ÄNTLIGEN!!! Efter många veckors frustration, gråt och ilska från Wille så börjar han nu ta sig framåt! Han kör just nu stilen med att ligga på mage och hasa sig fram =) gullungen! Det är så kul att se honom utvecklas och upptäcka världen. Han är så underbar!

Igår var det babysim igen. Åååh va det är mysigt! Helt underbart när hela familjen är samlad i det 35 gradiga vattnet och Wille bara sprudlar av glädje när vi gör det olika övningarna! Jag längtar till varje lördag. Igår fick vi träna och strila vatten över huvudet och Wille är jätteduktig och blundar när vattnet kommer över huvudet. Sen fick vi också öva på karusellgreppet. Det är verkligen jättekul med babysim! Helt klart värt varenda krona!

Igår var det även lite kräftmys hemma hos oss. Vi hade bjudit hem några nära och kära. Bl.a min lillebror Ludwig som är hemma i Uppsala över helgen. Min lilla lillebror har flyttat till Karlskrona för att läsa till yrkesofficer i flottan. Jättekul för honom men det känns konstigt att han inte bor i Uppsala längre. Det åts kräftor, pajer och lite annat smått och gott och stämningen var på topp! Tack för en mysig kväll vänner!!

Dagen har böjat lungt. Det var min tur att gå upp med Wille. Vi gick upp runt halv 8 och vi satte oss i Willes rum och lekte med hans leksaker. Men det dröjde inte länge förrän han la sig på mage och började hasa sig omkring i lägenheten. Lite här och lite där, man får verkligen hålla koll =) Wille jagade småburkar och badankor som låg på utspritt på golvet. Undbart att se! Efter lite gröt blev ha trött så då var det dags att sova igen... Han somnade nästan på stört och sov i 2h. Det var tydligen inte bara pappa som var trött efter gårdagens fest! =). Erik fick också en ordentlig sovmorgon. När Wille somnat fick jag lite tid till att fixa Willes gästbok/fotoalbum från namnfesten. Satte in kort på alla närvarande och skrev lite vad som hände under den dagen. Kan vara kul och ha sen när han blir stor.

I eftermiddag ska vi fira lillebror som fyllt år! Det blir fika hos mamma och pappa. Ska bli mysigt. Sen ikväll blir det till att få bort alla helgens onyttiheter. Det blir ett styrkemedelpass på Friskis och svettis tillsammans med Irene. Kommer nog veta att jag lever i några dagar framöver! Härligt!

Nu ska jag njuta av dagen!

Tjingeling!

1 kommentar: