tisdag 13 september 2011

Man glömmer så fort!

Igår var mina vänner Sara och Pernilla på besök! Så mysigt så! Sara har ju fått tillökning. Lilla Melvin som idag är 2 veckor. Lillkillen sov mesta tiden devar här men precis innan de skulle gå fick jag hålla honom en liten stund. Åh han var så liiiiten och lätt (om man jämför med Wille idag). Helt otroligt att Wille har varit så liten. Kan inte fatta det! GALET vad mycket som händer på några månader! HÄFTIGT framför allt! Men man glömmer så fort och det gäller verkligen att ta vara tiden!

Idag var det öppna förskolan igen. Wille var lite trött redan när vi kom dit idag men piggade på sig något när de andra kompisarna från föräldragruppen dök upp =). Efter sångsamlingen åt vi lite mellanmål men sen var Wille helt slut så vi gick hem. Det dröjde inte många minuter så sov lillskrutten! Så trött!

Ikväll är det dags för kör igen! Laddad upp till öronen! Den här gången blir det att ta med mer vatten. Sista halvtimmen behövdes mycket vatten för min del. Rösten är inte van att sjunga så mycket än... men det kommer väl!

Hejsvejs!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar