fredag 26 augusti 2011

Underbara fredag!

Åååh, härliga fredag är här! HELA helgen framför oss! Känns underbart såklart.

Helgen kommer bjuda på lite av varje. Ikväll blir det nog bara att vara hemma och mysa med familjen. Äta en god middag och dricka gott vin! Njutbart!

Imorgon är det dags för babysim igen. Ska bli så himla mysigt! Erik kommer dock att få vara själv med Wille i bassängen. Hoppas Wille håller sig lite lugnare i vattnet den här gången. Tänkte jag skulle ta med kameran och ta en massa kort på dom när de övar i vattnet. Ska bli kul och se vad vi får göra imorn. Förra gången fick vi öva en massa olika grepp som vi skulle hålla Wille. Det var inte det lättaste med en spattlande, vild kille som Wille som stänkte ner oss allihopa. Men det var vad man kunde förvänta sig tydligen av en 8 månaders =) Han är ju så glad och sprallig så man kan ju inte bli annat än lycklig! Vi fick också sjunga söta barnsånger. Jag som jobbar på förskola kan ju många barnsånger men det var kul och höra en ny namnsång som jag inte hört förut.

Efter babysimmet ska vi åka ut till Eriks föräldrar. Det är verkligen ett lugn att komma dit. Ingen stress alls. Härligt! Man tar allt som det kommer. Kanske ska passa på att tvätta bilen.... Det var ett tag sen sist... Får se hur det blir helt enkelt!

På söndag blir det nog ett besök på Gränby centrum... Tillsammans med resten av Uppsala känns det som... Eftersom de har öppnat upp den nya delen nu så kommer det säkert va en massa folk men det ska bli spännande och se hur det ser ut i alla fall. Mysigt med en familjedag utan några tider att passa förutom Willes mat o sovtider förstås. Vi kan gå i godan ro och bara njuta =)

Ser med andra ord fram emot helgen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar