lördag 21 januari 2012

Premiär med o mata fåglarna =)

Natten till idag och förmiddagen idag blev verkligen ingen hit för oss. Wille somnade igår somv vanligt kl 19 men vaknade kl 00 och fick då välling men somnade inte om förrän kl 02 och sen vaknade han redan kl 06 och då ville han upp efter ännu en flaska välling. Erik stackarn var helt slut. Själv fick jag sova till 9 så jag var glad för det. Försökte få Wille att somna vid 9:30 som vi brukar men han ville absolut inte sova. Istället var han vaken ända fram till efter lunch och somnade i vagnen på väg ner på stan istället. Har aldrig hänt då han vaknat så tidigt men men så blev det. Men det har funkat förvånandsvärt bra hela dagen. ¨

Vi åkte då ner på stan för att kolla på lite grejer. Köpte bl.a en väggklocka till kökert. Hann inte sätta upp den idag dock. Får ta det imorn. Efter det åt vi en snabb lunch på subway och då vaknade Wille. Vi gick då ner till svandammen och matade fåglarna med Wille. Det var så kul! Wille skrattade och kastade brödet. Fåglarna flockades runt oss och Wille började även gå efter dom. Han har verkligen ingen koll. Han bara går... haha man får vara med hela tiden. han bryr sig inte om vi är långt ifrån honom... han bara går... Lite läskigt men föroppningsvis blir han mer medveten sen. Efter att brödet tagit slut gick vi in i stadsparken och gungade och åkte rutschkana med Wille. Det var så mysigt! Han fullständigt kastar sig ut i rutschkanan! det gället och hänga med i svängarna! Haha! Vi har länge sett att Wille behöver en ny mössa så när vi lekt en stund så gick vi in till stan och köpte en ny varm mössa till honom. han är sååå söt i den! Det är en sån där med öronlappar med päls!

När vi kom hem gjorde vi middag och Wille åt samma mat som vi. Han verkar gilla vår mat som vi gör. Skönt nu när han är 1 år så man slipper tänka så mycket på vad han kan äta och inte. Nu kan han ju äta allt som vi äter i princip! Det är skönt! Vi har fått godkänt på kycklinggryta, fiskgryta och korvstrogarnoff än så länge. Å så pannkakor förståss!

Ikväll har vi bara varit hemma. Erik gick till en kompis och kolla på fotboll och jag och Wille är hemma. Wille somnade gott efter lite extra välling i flaskan ikväll. Han somnade näst intill själv i sin säng. Satt bara en liten liten stund med honom i knät. Hoppas att han sover bättre ikväll nu när han fick lite mer mat och sovit bara en gång på dagen. Vi får se hur det går helt enkelt.

Håller på och kollar upp vad jag ska ha på mig nästa helg. Hela familjen är bjudna på högstadiedisco och det är 90 tals mode som gäller. Jösses va konstiga kläder vi hade under den perioden! Man kan ju bli mörkrädd för mindre... Men det ska bli såå kul med fest! Längtar verkligen! Massa 90 tals musik och en massa trevliga roliga människor! Åh så kul det kommer bli!

Nu är det lite TV innan jag sussar kudden!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar