tisdag 11 oktober 2011

Fyndat!!

Idag hade jag bestämt träff med en kursare som jag lärde känna under förskollärarutbildningen. Vi skulle gå en förmiddagspromenad och vi gick då ner till markaden på Vaksala torg. Det finns verkligen allt möjligt krims krams men också en del bra saker kan jag tycka! Jag ville hitta strumpor till Wille (och kanske några till mig) och sen ville jag se vad de skulle ta för fårskinnstofflor till Wille. Bra och ha nu på vintern när han åker vagn och kanske sover ute en del. Strumporna hittade jag nästan direkt. Det blev 11 par till Wille och 3 par till mig. 14 par för 100 kr. Bra pris tycker jag. Köpte nästa storlek till Wille så han har lite senare i vinter =). Fårskinnstofflor fanns det också men jag valde att avstå då jag kom på att jag har fått bra tofflor av syrran som Wille fått ärva av sina kusiner.
Sen har jag hela sommaren och fram tills idag försökt att hitta en snygg grön sjal. Det ska naturligtvis inte vara vilken grön färg som helst, så det har varit svårt att hitta just DEN. Men idag så hängde den där! Jag blev överlycklig!!! ÄNTLIGEN! Till råga på allt fick jag BARA betala 40kr för den! Inte illa! Tack för det! Den som väntar på nåt gott =) hihi!! Så det har varit en lyckad dag känner jag!

På eftermiddagen gick jag och Wille till öppna förskolan i Årsta kyrkan. Det var trevligt. Wille hade dock inte sovit så mycket på förmiddagen så efter sångstunden fick vi kasta in handuken och ta en promenad så han fick sova. Det tog inte många minuter innan han somnade och han sover än!

Ikväll är det kör och då tror jag att bandet ska vara med och repa också! Spännande! Blir lite svängigare då =)
Till middag blir det makaronepudding  MUMS!

Ha det så bra!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar