onsdag 29 juni 2011

6 månader som mamma

Nu har jag varit mamma till härliga Wille i 6 månader! Underbart! Kan inte fatta att tiden har gått så fort! Tiden har bokstavligen rusat förbi men oj vad mycket vi har varit med om! HELT FANTASTISKT!!!

Idag kl 06:16 för precis ett halvår sen tittade Wille ut! 15 dagar efter beräknad ankomst! Vilket fantastiskt ögonblick! Helt obeskrivligt! Jag är så lyckligt lottad som har en så underbar son! Att bli mamma har varit en stor dröm för mig hela livet och nu när jag är det försöker jag verkligen njuta av varje sekund! Det är det bästa som har hänt mig! Utan tvekan!

Nu när det har varit så varma dagar har vi varit och badat med Willes kusiner. Wille fick ta sitt första dopp. Trots att det var lite kallt så gilade han det! Han hoppade glatt i vattnet och plaskade lite med händerna. Men när vi satte honom ner på rumpan blev det lite för kallt! Haha, han spjärnade upp sig på fötter fort om attan igen! Haha så rolig kille man har!

Idag var det också dags för 6 månaders kontollen! Wille väger nu 8520gr och är 68,5cm lång! 6 månaderskontrollen betyder också vaccination! Förra gången vid tre månader så gick det inte så bra! Wille fick en affektkramp och slutade andas. FY VAD OTÄCKT DET VAR!!! HUWA!!! Så idag var det alltså dags igen. JAg var självklart supernervös. Men denna gång skulle vi få ta den på barnspecialistmottagningen. Det var skönt att det var många där! Läkare och sjuksköterskor som hjälpte till! Denna gång var även pappa Erik med! Den här gången gick det bra! Han blev precis lika tomatröd i ansiktet men han kippade efter andan den här gången i alla fall! Han andades, vilket var huvudsaken! Lille skrutt! T.o.m. jag börja ju nästan grina! Man känner sig så taskig. Hela morgonen var han jätteglad och sprallig och sen kommer  två sputor och attackerar från varsitt håll utan förvarning! Usch inge kul alls! Men nu kan vi pusta ut för den här gången! Skönt! Nästa spruta är inte förrän om ett halvår och det är ju långt dit... eller....=)

Nu ska jag njuta av sommaren! Hoppas på många varma härliga dagar!

1 kommentar:

  1. Skönt att allt gick bra! Ett halvår ÄR lång tid! Som från jul till midsommar och du vet ju hur långt det kan kännas :)))) Kram!

    SvaraRadera